Rólunk
Kizárólagos magyar tulajdonban lévő cégünk a Kron Manufacturing Kft. 2019-ben kezdte meg működését. Tevékenységünket korábban a GesKor Kft. keretein belül végeztük, mely szerszámgép forgalmazással, ezen gépek teljes körű szervizelésével és alkatrészgyártással foglalkozott.

Annak érdekében, hogy kizárólag az alkatrészek gyártására, saját, illetve partnereink termékeinek tervezésére, valamint azok előállítására fordíthassuk figyelmünket, az idei évben megalakítottuk a Kron Manufacturing Kft-t. Tevékenységeink szerteágazóak, hiszen az alkatrészek tervezésétől azok komplett kivitelezéséig terjed. Célunk kizárólag magas minőségű termékek előállítása, továbbá saját termékeink körének bővítése és azok folyamatos fejlesztése.

Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a CNC megmunkálásra, és a CAD-CAM programok professzionális felhasználására. Precíziós gépekkel felszerelt gyártóüzemünk alkalmas akár egyedi, akár kis és közepes darabszámú, illetve nagyobb sorozatszámú alkatrész előállítására. Az általunk gyártott és tervezett termékeket a gépiparban, így azon belül is különösen a rugógyártás, szerszámgyártás, befogástechnika területein alkalmazzák, mely utóbbi területen saját termékkel is jelen vagyunk a piacon.

Igény szerint a gyártáshoz, és a gyártott termékek műszaki ellenőrzéséhez szükséges különféle készülékekkel, valamint egyedi tervezéssel is állunk az eddigi és jövőbeli partnereink rendelkezésére.

Vállalatunk 2021. szeptemberétől az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer bevezetésével végzi gyártását.

 

 

Főoldal

Kapcsolatfelvétel